Verbazing klanten: schoenmaker plots verdwenen

dinsdag 20 juni 2023
Verbazing klanten: schoenmaker plots verdwenen

Klanten die dinsdag naar de schoenmaker in Stadshagen gingen om hun gerepareerde schoenen op te halen stonden plotseling voor een lege winkel. Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand is. Eén van de schoenmakers laat weten ontdaan te zijn van het gebeuren. Volgens de winkeliersvereniging, die de details niet kent, heeft de lege winkel te maken met “iets wat speelt tussen de verhuurder en de schoenmaker”.

Lezers trokken dinsdag bij StadshagenNieuws aan de bel, omdat ze in het ongewisse zijn over het lot van de winkel en hun schoenen. Voor hen is de lege winkel een complete verrassing.

“Compleet ontdaan”
Waar de klanten dinsdag nog zochten naar informatie, is één van de schoenmakers inmiddels contact aan het zoeken met de klanten wiens schoenen in reparatie of onderhoud waren. “Compleet ontdaan van het feit dat we inderdaad op straat staan. Wij zullen er zorg voor dragen dat alle schoenen weer bij de klanten terugkomen”, schrijft ze.

Populaire schoenmaker plots vertrokken
De schoenmaker lijkt in ieder geval van de één op de andere dag vertrokken, want afgelopen weekend was de schoenenzaak nog in bedrijf. En op het oog succesvol, de populaire winkel en de schoenmaker staan goed bekend onder het winkelend publiek en had altijd aanloop. Lezers van StadshagenNieuws laten weten dat de schoenmaker in ieder geval de afgelopen weken heeft aangegeven het druk te hebben en voor reparatie naar andere schoenmakers doorverwees.

Winkeliersvereniging verrast
Een telefoontje met de schoenmaker om poolshoogte te nemen van de situatie mocht vooralsnog niet baten: de telefoon lijkt niet te werken. Via social media is één van de schoenmakers inmiddels contact aan het zoeken. De woordvoerder van de winkeliersvereniging zegt in ieder geval verrast te zijn door de lege winkel. Volgens haar heeft het leegruimen te maken met “iets tussen de verhuurder en de schoenmaker”.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!