Winnaars wijkbudget Stadshagen (foto & video)

donderdag 3 maart 2011

Het budget van 80.000 euro gaat naar het Gecombineerde Initiatief Cultuurhuis

Na lang wachten en soms ook na lang strijden, zijn donderdagavond de winnaars van de wijkbudgetten van Stadshagen bekend geworden. Maar liefst vijf winnaars bij de kleine budgetten en twee bij de grote gelden konden met een aanzienlijk bedrag op zak huiswaarts keren. Het meest in het oog springende budget van maar liefst 80.000 euro ging naar het Combi Initiatief Cultuurhuis. Een ander groot bedrag van bijna 40.000 euro ging naar de “Overkapping Fietsen” bij het winkelcentrum.

Geslaagde verkiezing
Wethouder Filip van As maakte de prijswinnaars tijdens de verkiezingsavond bekend. De initiatieven mochten zich in het Cultuurhuis nog éénmaal presenteren, waarna de bezoekers een definitieve stem in de aanwezige stembus mochten doen. Volgens de stemmencommissie is de deelname aan de wijkbudgetten meer dan geslaagd. Kwam er tijdens voorgaande wijkbudgetten amper een voorstel ter berde, nu was de keuze legio en kwamen eveneens veel Stadshagenaren met een stemkaart op de proppen.

Kleine projecten
De kleinere projecten werden gegund aan onder meer de brievenketting, de nieuwe Pietenpakken en een initiatief voor winkelwagentjes bij het winkelcentrum. Vrijdag meer over de feestelijke avond van de Wijkbudgetten, met meer uitslagen en onder meer een videoreportage. Hieronder enkele foto’s van de avond. Houdt onze site in de gaten voor meer updates. Stadshagennieuws.nl feliciteert de winnaars.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!