Afsluiting Havezathenallee zorgt voor ongemak

dinsdag 4 juli 2023
Afsluiting Havezathenallee zorgt voor ongemak

De afsluiting van de Havezathenallee zorgt voor ongemak voor fietsers en automobilisten die om moeten rijden. Met name fietsers zijn soms de weg kwijt door matige bewegwijzering en afsluitingen. In de spits zorgt omrijdend verkeer voor extra drukte op toevoerwegen naar scholen, waar ook fietsers gebruik van maken.

De Vlieger riep automobilisten maandag al op rekening te houden met het fietsende verkeer naar de basisschool, dus het verkeer door de woonwijk tussen de school en de Havezathenallee kruipt. De fietsers zijn bovendien zoekende: op oversteekplekken wordt lang niet altijd aangegeven waar alternatieve routes zijn en is bij het Hoge Huis bovendien de brug afgesloten waardoor ook een voetpad, een snel tussendoorweggetje voor tweewielers, onbereikbaar is.

Aan de Havezathenallee wordt gewerkt aan het asfalt: deze werkzaamheden duren tot en met donderdag. Tot die tijd is het dus rekening houden met de reistijd, maar vooral met elkaar als medeweggebruiker.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!