Buit gewapende overval in Stadshagen gevonden

woensdag 13 september 2023
Buit gewapende overval in Stadshagen gevonden

Een deel van de buit die is ontvreemd bij een gewapende overval in Kampen, is woensdagochtend in Stadshagen aangetroffen. Volgens de politie lag dit aan de Jac. P. Thijsselaan. De politie vraagt Stadshagenaren of zij beelden hebben van vanochtend in de omgeving van de laan, waarop mogelijk iets te zien is. “Hoe klein ook”, vraagt de politie.

Bij de gewapende overval, woensdagochtend vroeg in Kampen, raakten twee bewoners van een woning aan de Boomgaard gewond. Eén van hem moest naar het ziekenhuis. De overval vond plaats rond 05:20 uur. Bij de overval zijn er vermoedelijk vuurwapens betrokken geweest. Volgens de slachtoffers gaat het om mannen met een (donker)getinte huidskleur van tussen de 20 en 25 jaar oud. De mannen waren in het donker gekleed en droegen capuchons en gezichtsbedekking.

Getuigen of mensen die iets op beelden of in Stadshagen hebben gezien kunnen contact opnemen via 0900-8844 of volledig anoniem bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!