Auto rijdt in op speelplein kinderopvang, kind en bestuurder gewond

maandag 2 oktober 2023
Auto rijdt in op speelplein kinderopvang, kind en bestuurder gewond

Op maandagochtend rond 9 uur is een auto vanaf de openbare weg ingereden op het speelterrein van kinderopvang ’t Werkel aan de Dijkgraafhof. De bestuurder zou onwel zijn geworden. De politie meldt dat bij het eenzijdige ongeval een kind licht gewond is geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht. Ook de bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten werden in groten getale opgeroepen. Twee brandweerwagens en drie ambulances kwamen ter plaatse. Er waren in eerste instantie ook twee traumahelikopters opgeroepen, maar die zijn even later weer afgemeld. Voor de coordinate tussen de hulpdiensten werd opgeschaald naar GRIP-1.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie doet ter plaatse onderzoek. Tot dat is afgerond, blijft de auto nog op het speelplein staan. De kinderen en hun ouders worden opgevangen bij een andere kinderopvang in de buurt.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!