Sinterklaas meert weer aan in Stadshagen

zaterdag 11 november 2023
Sinterklaas meert weer aan in Stadshagen

Ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas! De vrijwilligers van Wijkstichting Stadshagen Totaal hebben alles op alles gezet om de ontvangst in goede banen te leiden. Er worden weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd om de Sint en zijn pieten te verwelkomen in onze wijk.

Zaterdag 25 november: Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt dit jaar aan met de boot bij het haventje bij de Twistvlietbrug. Wil je hier ook bij zijn? Kom dan op zaterdag 25 november om 10:30 uur naar het haventje. Nadat de Sint is aangemeerd, gaat de optocht rond 11:15 door de wijk over het Twistvlietpad. Onderweg brengt Sinterklaas ook een bezoekje aan de Stadshoeve. Dat zal rond 12:00 uur zijn.

De Sint komt rond 13:15 uur aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar hij door wethouder Michiel van Willigen feestelijk wordt onthaald en men met zijn allen liedjes kan zingen voor de Sint.

De intocht wordt tot aan de Stadshoeve begeleid door de pietenband Van Limburg Stirum Korpsen.

Kijk voor eventuele routewijzigingen én volg de intocht op 25 november op social media: @sinterklaasintochtstadshagen en @wcstadshagen.

Zaterdag 2 december: Pietenparty

Een week later is het weer feest! Op zaterdag 2 december zijn alle kinderen welkom tijdens de Pietenparty in het winkelcentrum van Stadshagen. Er zijn geen bloktijden en je hoeft niet te reserveren. Je kunt gewoon de disco-tent binnenlopen tussen 11:00 en 14:00. Ook is er in die tent een gedeelte om te knutselen. Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl
Foto’s: Arjan Alderliesten/ Jestaaterop.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!