Onderzoek naar wensen kinderactiviteiten

dinsdag 8 maart 2011

Stadskids Stadshagen houdt namens Travers Welzijn een onderzoek naar (naschoolse) kinderactiviteiten in de wijk. Het onderzoek richt zich op de wensen en behoeften van deze kinderactiviteiten onder ouders en kinderen van 0-13 jaar. Alle scholen zijn gevraagd om mee te werken aan het onderzoek, maar enkele scholen hebben aangegeven niet mee te kunnen doen. Het gaat hier om de kinderen van groep 5 tot en met 8 van de scholen De Krullevaar, De Veerezon en de Sprankel. Daarom heeft Stadskids de enquete ook voor hen online staan.

Het onderzoek is in januari gestart en de resultaten zullen ongeveer eind maart in de wijk bekend worden gemaakt. Travers houdt de enquete omdat de organisatie graag vraaggericht werkt in de wijk Stadshagen. Zo hoopt Travers een beter zich te krijgen wat ouders en kinderen graag aan kinderactiviteiten in de wijk wil zien. Meedoen is geheel vrijblijvend, maar meedoen loont: onder de deelnemers worden waarde- en tegoedbonnen verloot.

Enquetes
Klik hier
voor de enquete voor de kinderactiviteiten. Zit uw kind in groep 5, 6, 7 of 8 van De Krullevaar, De Veerezon en de Sprankel en wilt u meedoen aan de enquete? Klik hier voor de kinderenquete (invullen duurt ca 10 minuten). Belangrijk is dat uw kind de vragen zelf beantwoord.

Lees meer over:

| | | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!