Huttendorp Stadshagen 2009 zoekt vrijwilligers

woensdag 8 juli 2009

Evenals voorgaande jaren zal in de laatste week van de basisschoolvakantie het grote grasveld aan de Mannagras in Stadshagen weer worden omgetoverd tot een waar Huttendorp. Dit evenement trekt jaarlijks honderden kinderen die onder begeleiding van volwassenen hutten bouwen en een geweldige week beleven tijdens dit oergezellige evenement. Dit jaar is het thema MUZIEK. De organisatie is in handen van de Werkgroep Huttendorp van Wijkstichting Stadshagen Totaal. Om het Huttendorp tot een succes te maken, heeft wijkstichting Stadshagen Totaal snel vrijwilligers nodig.

Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om de wijkstichting te helpen met het Huttendorp van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus (of delen daarvan), geef je dan nu op als vrijwilliger. Stuur een e-mail naar peter@huttendorpstadshagen.nl of bel Peter Maat 06-53908944. Ga voor meer informatie naar: www.huttendorpstadshagen.nl

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!