Vrachtwagens botsen op Hasselterweg: geen gewonden, wel lange files

dinsdag 12 december 2023
Vrachtwagens botsen op Hasselterweg: geen gewonden, wel lange files

Een aanrijding tussen twee vrachtwagens heeft maandagmiddag voor een verkeersopstopping rond Stadshagen gezorgd. Het ging mis op de Hasselterweg. Er vielen geen gewonden, maar de ravage was groot en de files lang.

Een vrachtwagenchauffeur reed rond vier uur met zijn vrachtwagen vol achterop een andere vrachtwagen. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de Teunisbloemweg.

Wrikwerk
Al snel bleek dat de chauffeur geen letsel had, maar de deur van zijn cabine ging niet open. Met een spreider kregen brandweerlieden de deur al snel los. Al kon met wat wrikwerk de passagierskant ook geopend worden. De meneer werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hij kon al snel de ambulance verlaten.

Aangedaan
De trekker-opleggercombinatie kon na een uur zijn weg vervolgen. De chauffeur was wel ontdaan door wat hij had meegemaakt. De gebotste vrachtwagen is afgesleept.

Lange files
Als gevolg van de aanrijding ontstonden snel lange files. De Hasselterweg stond in beide richtingen vast, met files tot aan het verkeersplein Zwolle Zuid. Omrijders via de Frankhuizerallee zorgden daar ook voor een lange file, waardoor een groot deel van Stadshagen lange tijd vast stond.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!