Politieheli ingezet na inbraak woning Stadshagen

zaterdag 3 februari 2024
Politieheli ingezet na inbraak woning Stadshagen

Zaterdagavond is er een inbraak gepleegd bij een woning aan de Snavelzegge nabij het winkelcentrum van Stadshagen. Daarbij is de politiehelikopter ingezet om een voortvluchtige verdachte te vinden.

Volgens correspondenten te plaatse zou de eigenaar van de woning hebben gezien dat zijn voordeur was geforceerd, waarna er twee verdachten in de woning werden gezien. Volgens de eerste berichten is er één verdachte door de politie opgepakt en wordt er naar een tweede nog gezocht. Daarvoor cirkelde er enige tijd een politiehelikopter boven de wijk.

Speurhonden
Bij de zoektocht worden ook speurhonden ingezet. Daarnaast reden verschillende politie-eenheden door de wijk op zoek naar de voortvluchtige verdachte.

Bivakmuts en elektrische step
De politie heeft inmiddels een Burgernet-oproep gedaan. Er wordt gezocht naar een donkergeklede man met een rugzak. Ten tijde van de inbraak droeg de verdachte een bivakmuts. Volgens de politie verplaatst deze persoon zich mogelijk op een elektrische step. Iets gezien? Bel dan de politie.

Dit bericht wordt doorlopend geüpdatet

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!