Reeks inbraken in auto’s Stadshagen

zondag 3 maart 2024
Reeks inbraken in auto’s Stadshagen

Inbrekers hebben afgelopen nacht ingebroken bij een aantal auto’s in Stadshagen. Langs de Eli Heimanslaan, Schuilenburgstraat, Landseindestraat en de Cleyndertstraat zijn auto’s getroffen door diefstal of pogingen tot inbraak. De dieven lijken met name BMW’s op het oog te hebben.

Bij de inbraak hebben de dieven het gemunt op de navigatie en het stuurwiel in de auto’s. Eén van de eigenaren van de auto’s zegt vanochtend niets gemerkt te hebben van de inbraak. Er is inmiddels aangifte gedaan, maar dat verzacht het leed niet. Vermoedelijk is de eigenaar de auto langere tijd kwijt. Zijn auto wordt door een berger opgehaald.

Volgens een eerste rondgang is er tot dusver in vier auto’s ingebroken, op vier verschillende plekken in de wijk. Bij drie van de inbraken is het zijraam verpulverd.

Camerabeelden gewist
Bij één van de gedupeerden hangt een camera. Maar daarvan blijken de beelden van afgelopen nacht en de voorbije dagen te zijn gewist. De eigenaar vermoed dat de camera op één of andere manier is gehackt, want er zijn wel weer beeldopnamen van de zondagochtend.

Al met al lijkt het erop dat het dievengilde zeer professioneel te werk is gegaan en ook een duidelijk beeld heeft gehad waar hun buit, allemaal in hetzelfde type auto, te halen was.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!