Voorjaarseditie StadshagenNieuws Magazine is nu te lezen

Afgelopen week is in heel Stadshagen en omgeving het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In dit magazine brengen we ieder kwartaal achtergrondverhalen uit onze wijk, naast het actuele nieuws op deze site. In deze voorjaarseditie blikken we vooruit op Symphonica Stadshagen en spraken we met de vrijwilligers van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Fontein.

Drie dagen lang Symphonica Stadshagen

Bijna twee jaar geleden was de eerste editie van Symphonica Stadshagen. Veel wijkgenoten zagen de spetterende openluchtconcerten in het Twistvlietpark. En elke editie ontwikkelt het festival zich verder: dit jaar zelfs drie dagen! Initiatiefnemer Bastiaan Roeters geeft alvast een voorproefje. Je leest het interview op pagina’s 28-29.

Terug van weggeweest: de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs

Al ruim 20 jaar wordt er in de kerk de Fontein in het voor- en najaar een Kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Afgelopen najaar ging de beurs niet door, vanwege een tekort een vrijwilligers in de organisatie. Dit voorjaar kan het weer doorgaan: op 6 april staat de eerstvolgende beurs op de planning. StadshagenNieuws sprak met de organisatoren. Je leest het interview op pagina 41.

Daarnaast veel aandacht voor wonen, werken, zorg en gezin. Specialisten geven antwoord op vragen van lezers. Ook weer twee columns: door het Verloskundig Huys en MOOR Kids kinderfysiotherapie.

Niet ontvangen? Laat het weten!

Het StadshagenNieuws Magazine is eind maart 2024 gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en omgeving. Heb je het magazine niet ontvangen? Stuur ons even een bericht, we horen dat graag. Let op: zit er een ‘nee-nee’ sticker op de brievenbus zit, mogen we daar helaas niet bezorgen. Een exemplaar van het magazine kan ook gratis afgehaald worden in het Cultuurhuis (zolang de voorraad strekt).