Verregend foodtruckfestival in Twistvlietpark hoopt volgend jaar op meer zon

dinsdag 23 april 2024
Verregend foodtruckfestival in Twistvlietpark hoopt volgend jaar op meer zon

Het foodtruckfestival Hoppaa! is afgelopen weekend in het water gevallen. Het festival streek dit jaar voor het eerst drie dagen neer in het Twistvlietpark in Stadshagen. De organisatie is vastbesloten om volgend jaar terug te keren naar de wijk.

Het familievriendelijke foodtruckfestival met eten, drinken, muziek, workshops en andere activiteiten liet na eerdere edities in Hilversum, Breukelen en Gorinchem dit jaar het oog vallen op Zwolle. “Het Twistvlietpark is een mooie plek en ligt in een kinderrijke wijk,” vertelt Gera van Vliet van Evenementenorganisatie Bruisend. “Het is precies onze doelgroep.”

Het gezegde ‘april doet wat hij wil’ pakte dit jaar slecht uit voor de organisatie en bezoekers van het festival. “Het was fris, nat en koud. Zondag was nog de beste dag,” zegt Van Vliet. “Zodra de zon maar even scheen kwamen de mensen wel.”

Het foodtruckfestival gaat om tafel met de gemeente Zwolle om te bespreken of het festival volgend jaar later in het seizoen kan worden gehouden. “We komen graag terug naar Stadshagen,” aldus Van Vliet. “Hopelijk met meer zon!”

Tekst en foto’s: 1Zwolle / Obbe Bakker

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!