Panelleden gezocht om positieve gezondheid te promoten

zaterdag 6 juli 2024
Panelleden gezocht om positieve gezondheid te promoten

Het Burgerpanel Wijk in Beweging zoekt 100 inwoners met goede ideeën. Hiermee wil het panel goed luisteren naar de wijk. “Het zou fantastisch zijn als we veel verschillende mensen kunnen samenbrengen met een doel: de promotie van positieve gezondheid”, zegt Martin Hendriksen, voorzitter Stichting Hof van Welbevinden uit Stadshagen.

Het burgerpanel organiseert 16 september een eerste bijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van eerstelijnszorg. Het panel, voortkomend uit een initiatief van het Hof van Welbevonden, organiseert dit samen met de mensen die voor inwoners zorgen, zoals huisartsen en fysiotherapeuten. “Door beter naar elkaar te luisteren, kunnen we beter voor elkaar zorgen. Want door kleine problemen op tijd aanpakken, blijft er voldoende tijd is voor de grotere problemen.”

Meld je hieronder aan voor de eerste bijeenkomst op 16 september. De stichting houdt je dan per e-mail op de hoogte van dit evenement.

https://www.hofvanwelbevinden.nl/aanmelden-panel

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!