Zevensprong steunt oud-leerling Tijani Reijnders

dinsdag 9 juli 2024
Zevensprong steunt oud-leerling Tijani Reijnders

Nederland maakt zich op voor een spannende halve finale tussen het Nederlands Elftal en Engeland. En in Stadshagen zijn de blikken vooral gericht op oud-wijkgenoot Tijani Reijnders. De oranje-speler voetbalde bij WVF en CSV’28 en ging naar school op de Zevensprong. En de leerlingen en onderwijzers zijn maar wat trots op de oud-leerling.

“Trots op Tijani!” Wij gaven zijn basis, zijn basis geeft ons oranjekoorts”, staat in grote letters gedrukt voor de ramen van de basisschool. En op de andere ramen staat “wij kennen links en rechts, tudududu” geschreven, verwijzend naar de hit die het oranjelegioen van links naar rechts swingend wereldwijd op de kaart zet.

Met zo’n steun in de rug kan het bijna niet anders dan dat het Nederlands Elftal vol energie de halve finale in gaat en Stadshagen, maar vooral de Zevensprong, nog een stukje trotser mag zijn op Tijani Reijnders.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!