Kindertheater ‘Woest was Willem’ voor KWF

vrijdag 25 maart 2011

Op zaterdag 2 april wordt in Stadshagen de bijzondere vertelvoorstelling Woest was Willem opgevoerd voor het goede doel. Deze speciale kindervoorstelling is gemaakt door theatermaker Harro van Lien, naar aanleiding van het bekende prentenboek Woeste Willem. De opbrengst van de voorstelling gaat in zijn geheel naar het wielerevenement Alpe d’ HuZes voor het KWF.

Ieder jaar in juni fietsen honderden renners de Franse berg Alpe d’Huez op, om daarmee geld in te zamelen voor het KWF kankerfonds. Ook theatermaker Harro van Lien heeft dit voornemen met zijn team l’Equipe de l’Espoir. De komende tijd speelt de theatermaker op diverse plekken in Nederland de goed ontvangen kindervoorstelling Woest was Willem.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar oud en uiteraard hun ouders, opa’s en oma’s! De toegang bedraagt (minimaal) €4,- per persoon, wat volledig ten goede komt aan de actie Alpe d’HuZes.

De voorstelling begint op zaterdag 2 april om 10.30 uur, in de Fontein te Zwolle (Sterrenkroos 56). Er is plaats voor 100 mensen, dus reserveren is nodig. Dat kan per e-mail: woestwaswillem@gmail.com.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!