Kindertheater ‘Woest was Willem’ voor KWF

Op zaterdag 2 april wordt in Stadshagen de bijzondere vertelvoorstelling Woest was Willem opgevoerd voor het goede doel. Deze speciale kindervoorstelling is gemaakt door theatermaker Harro van Lien, naar aanleiding van het bekende prentenboek Woeste Willem. De opbrengst van de voorstelling gaat in zijn geheel naar het wielerevenement Alpe d’ HuZes voor het KWF.

Ieder jaar in juni fietsen honderden renners de Franse berg Alpe d’Huez op, om daarmee geld in te zamelen voor het KWF kankerfonds. Ook theatermaker Harro van Lien heeft dit voornemen met zijn team l’Equipe de l’Espoir. De komende tijd speelt de theatermaker op diverse plekken in Nederland de goed ontvangen kindervoorstelling Woest was Willem.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar oud en uiteraard hun ouders, opa’s en oma’s! De toegang bedraagt (minimaal) €4,- per persoon, wat volledig ten goede komt aan de actie Alpe d’HuZes.

De voorstelling begint op zaterdag 2 april om 10.30 uur, in de Fontein te Zwolle (Sterrenkroos 56). Er is plaats voor 100 mensen, dus reserveren is nodig. Dat kan per e-mail: woestwaswillem@gmail.com.