Bouwfonds verbindt zich langer aan CSV’28

dinsdag 29 maart 2011

Bouwfonds ontwikkeling is de komende jaren wederom als hoofdsponsor verbonden aan de Stadshagense voetbalclub CSV’28. Zaterdag 26 maart tekende de beide partijen een nieuw sponsorcontract voor in ieder geval de komende drie jaren. Bouwfonds was de afgelopen vijf jaar al een trouw hoofdsponsor van de club op sportpark De Verbinding. CSV’28 speelt in de derde klasse zaterdag, staat tweede plek en mag zich verheugen met in ieder geval een periodetitel.

Maatschappelijke verbinding
Dat Bouwfonds niet alleen huizen bouwt maar zich ook maatschappelijk verbonden voelt aan de wijk blijkt uit de nieuwe overeenkomst. ‘Een wijk met alleen woningen is geen wijk’, aldus Patrick Jansen, regiodirecteur Noord-Oost bij Bouwfonds Ontwikkeling. ‘Een voetbalvereniging is één van de sociale voorwaarden om een echte wijk te vormen, CSV is in Stadshagen dan ook van grote betekenis.’

Groei
CSV’28 maakte sinds de komst naar sportpark De Verbinding een flinke groei door. Het ledenbestand verdubbelde ruim van 450 naar 950 leden. Naast voetballen heeft de club ook een maatschappelijke functie in de wijk. Zo vestigden Kinderopvang Plons en een logopediepraktijk zich in het gebouw van de voetbalvereniging.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!