Bouw ‘Het Brinkpark’ officiëel van start

woensdag 6 april 2011 1 reactie
bron: www.salverda.nl

bron: www.salverda.nl

De start van het nieuwste woningbouwproject van Stadshagen ‘Het Brinkpark’ in Werkerbrink krijgt vrijdag 8 april een officiëel tintje. Wethouder Dannenberg zal om 16.30 uur de officiële handeling verrichten, waarmee de bouw van start gaat. Het woningbouwproject in het Brinkpark bestaat uit 18 patiowoningen en 10 eengezinswoningen. Ruim voor de start van de bouw zijn de meeste koopwoningen verkocht, waardoor het project een gunstige uitzondering is op de sterk door de economische crisis getroffen woningmarkt. 

Het woningbouwproject in het Brinkpark bestaat uit 18 patiowoningen en 10 eengezinswoningen die gezamenlijk zijn ontwikkeld door woningstichting SWZ en bouwbedrijf Salverda. De officiële startbijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 april om 16.30 uur aan de Vechterweerdstraat.  Vertegenwoordigers van de gemeente, SWZ en Salverda zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven over het project.

bron: www.salverda.nl

De woningen
Het project bestaat uit 18 patiowoningen en 10 eengezinswoningen. Er zijn twee types patiowoningen met een compleet woonprogramma op de begane grond. Sommigen hebben nog een eigen parkeerplaats. De woning kan uitgebreid worden met een dakopbouw waarin zich twee slaapkamer en een extra badkamer bevinden.
De 10 eengezinswoningen hebben hun woonkamer op de tuin gericht en een royale keuken aan een echte Brink. Op de verdieping zijn nog een 3 slaapkamer met een badkamer. De zolder is ruim en biedt met een vaste trap de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te maken.

bron: www.salverda.nl

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!