Vrijwilligersverkiezing winkelcentrum Stadshagen

woensdag 4 mei 2011

Bent of kent u iemand die maatschappelijk betrokken is, altijd klaar staat voor een andere of zich belangeloos inzet voor een goed doel? Winkelcentrum Stadshagen is sinds maandag 2 mei gestart met de Vrijwilligerverkiezing: ‘Geef eens een Duim!’. Inwoners van Stadshagen kunnen een vrijwilliger nomineren en stemmen op hun favoriete vrijwilliger stemmen. Niet alleen de winnende vrijwilliger ontvangt een prijs. Ook de stemmers maken kans op mooie prijzen. 

Deze plaatselijke actie past goed binnen het ‘internationale jaar van de vrijwilliger’ en het plaatje van sociaal verantwoord ondernemen.Winkelcentrum Stadshagen wil met deze actie dan ook een positief signaal afgeven door consumenten en bezoekers uit te dagen om vrijwilligers te nomineren voor deze actie.

Nomineer een vrijwilliger
Bent of kent u iemand die maatschappelijk betrokken is, altijd klaar staat voor een andere of zich belangeloos inzet voor een goed doel? Doe dan mee aan de vrijwilligersverkiezing van Winkelcentrum Stadshagen, met andere woorden: ‘Geef eens een Duim!’.

Via de website van www.winkelcentrumstadshagen.nl  komt u op de webpagina van ‘Geef eens een Duim!’. Hiermee kan men eenvoudig een vrijwilliger nomineren en tevens kans maken op leuke prijzen. De winnende vrijwilliger krijgt niet alleen de titel ‘Duim 2011’, maar ontvangt ook nog eens een prachtige bokaal en een dinercheque t.w.v. € 150,00 beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging. Meer info kunt u vinden op: www.winkelcentrumstadshagen.nl.

Stem op uw favoriete vrijwilliger
Via www.winkelcentrumstadshagen.nl kunt u ook stemmen op uw favoriete vrijwilliger. Onder alle stemmers wordt wekelijks een boodschappenpakket t.w.v. € 25,00 verloot. Dus aarzel niet en ‘Geef eens een Duim!’.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!