Lentebraderie strijkt neer in Stadshagen

woensdag 4 mei 2011

Na de succesvolle vrijmarkt van afgelopen zaterdag, kunnen bezoekers van Winkelcentrum Stadshagen aankomende zaterdag 7 mei weer naar hartelust struimen over de lentebraderie. Er staan diverse marktkraampjes en op vertoon van een kassabon kunnen bezoekers meedoen met het Shop & Win spel. En voor alle kinderen die nog geen verrassing voor moederdag hebben? In de speciale moederdagtent kunnen knutselwerkjes gemaakt worden.

Tijdens de lentebraderie op Stadshagen kunnen bezoekers van het winkelcentrum struinen langs diverse marktkraampjes met uiteenlopende artikelen en koopjes. Ook de ondernemers van het centrum zijn goed vertegenwoordigd met marktkramen. Presentator Ruud van der Heijden speelt op vertoon van een kassabon het Shop & Win spel en geeft verschillende prijzen weg van de ondernemers.

Moederdagactiviteit
Naast de braderie in het winkelcentrum staat er ook een moederdagtent waar kinderen voor moederdag een verrassing kunnen knutselen. Aanvang is 11.00 uur tot 15.00 uur.

De braderie is geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!