CSV’28 organiseert grootste toernooi uit regio

zondag 15 mei 2011

CSV'28 in een wedstrijd tegen de jeugd van FC Zwolle, waar oud- CSV'er Art Langeler trainer is

Het grootste voetbaltoernooi van de regio Zwolle wordt aanstaande 21 mei en 28 mei weer gehouden op de voetbalvelden van CSV ’28 Zwolle op sportpark De Verbinding in Stadshagen. De voetbalclub uit Stadshagen organiseert het toernooi voor de vierde maal en heeft 150 voetbalteams van 40 verenigingen uit heel Nederland uitgenodigd. Ploegen uit onder meer Zaandam en Den Haag zullen Stadshagen bezoeken voor dit sportieve evenement onder de naam “Isaac de Groot-toernooi”.

Het toernooi is opgesplitst in twee delen en verdeeld over twee dagen. Zo speelt de F- en E-jeugd op zaterdag 21 mei en mag de D-, C- en B-jeugd op 28 mei aantreden. Op 21 mei vindt het ochtendprogramma voor de F-jeugd plaats van 08.30 tot 12.00 uur en het middagprogramma voor de E-jeugd staat gepland van 13.30 tot 17.00 uur. Een week later gelden dezelfde tijden voor de D- en C-jeugd (’s ochtends) en de B-jeugd (’s middags).

Er zijn veel nevenactiviteiten met o.a. een springkussen en er vindt een grote loterij plaats, waar iedereen aan mee kan doen, met als hoofdprijs een fiets t.w.v. 300 euro. De prijzen worden op 21 mei om 17.00 uur uitgereikt door de trainer van FC Zwolle, Art Langeler (oud CSV’er).

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!