Inschrijving Stadshagenrun vanaf 1 juni geopend

zondag 15 mei 2011

Vanaf 1 juni kan het weer: inschrijven op één van de drie afstanden van de Unicef Stadshagenrun 2011. Op zaterdag 22 oktober 2011 wordt het jaarlijks terugkerend sportieve evenement weer georganiseerd. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Stentor Kids Run van 1 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. Afgelopen jaren was het een groot succes en was zelfs de limiet van inschrijvingen bereikt. Met een nieuw parcours hoopt de organisatie weer op vele deelnemers en een groot feest. 

Inschrijven
Vanaf 1 juni is inschrijven weer mogelijk. Ga naar www.inschrijven.nl. Je kan meedoen in de volgende categorieën (tijden onder voorbehoud):
– De Stentor Kids Run 1 kilometer, start om 10:00 uur.
– 5 kilometer, start om 11:00 uur.
– 10 kilometer, start om 12:00 uur.

Parcours
Het nieuwe parcours van de Stadshagenrun is nog niet bekend. Het evenement krijgt ieder jaar steeds meer bekendheid, waardoor afgelopen jaar de 10 kilometer al op zijn maximaal aantal deelnemers zat. Uit de monden van verschillende lopers was vorig jaar te horen dat het parcours eentoning was. De organisatie van de Stadshagenrun heeft daarop aangegeven dat zij de looprondes van het parcours dit jaar groter zal maken. De deelnemers aan de 5 en 10 kilometers lopen dit jaar daarom 1 resp. 2 rondjes van 5 kilometer.

Clinic
Ook dit jaar zal Stichting Loopsport Zwolle een clinic organiseren die bedoelt is voor een ieder die een begin wil maken met hardlopen. Na afsluiting van de clinic ben je in staat om 30 minuten aan een stuk hard te lopen. Eén keer in de week is niet voldoende om een goede conditie op te bouwen. Van de trainer krijg je een schema die je voor jezelf kan trainen. Of misschien wel samen met andere deelnemers van de clinic. Vorig jaar hebben veel deelnemers van de clinic samen meegedaan aan de Unicef Stadshagen Run. Het is heel stimulerend om samen naar een doel, een thuiswedstrijd, te trainen. Zodra de startdatum van de clinic bekend is, zal dat op de website van www.stadshagenrun.nl vermeld worden.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!