Wijkstichting Stadshagen heeft nieuw bestuur

woensdag 18 mei 2011

Per 1 april heeft de wijkstichting Stadshagen Totaal een nieuw bestuur bestaande uit 5 personen; Erik Scholma (voorzitter), Ben Eikens (secretaris), Michael Amsman (bestuurslid), Marcel Span (bestuurslid) en Patrick den Hertog (penningmeester). Eind vorig jaar kwam er een noodkreet dat het dagelijks bestuur van de wijkstichting door te weinig bestuursleden noodgedwongen zou moeten aftreden. Aan deze noodkreet is gehoor gegeven. De werkgroepen voor de evenementen zitten daarentegen nog te springen om leden.

Wijkstichting Stadshagen Totaal
De Wijkstichting is opgericht in 2002 om de algemene bewonersbelangen van de wijk Stadshagen te behartigen en evenementen te organiseren. De Wijkstichting bestaat uit een dagelijks bestuur en zeven werkgroepen; Cultuurspot Stadshagen, Evenementen, Groen&Blauw, Kinderactiviteiten, Huttendorp, Verkeer & Veiligheid en (adviesgroep) Wijkboerderij.

De speerpunten blijven het behartigen van de belangen van de bewoners van Stadshagen waarbij leefbaarheid en veiligheid de kernwoorden zijn. Hiernaast gaan ze door met bekende evenementen zoals Huttendorp, Sinterklaas, Koninginnedag en het Stadshagenfestival.

Versterking
Deze evenementen worden door de werkgroepen georganiseerd. Voor een aantal werkgroepen zijn ze naarstig op zoek naar versterking. Voornamelijk de werkgroep Kinderactiviteiten is op zoek naar leden voor in de werkgroep. Voelt u zich meer geroepen om bij één van de evenementen te helpen? Aanmelden kan via info@stadshagentotaal.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!