Vrijwilliger Stadshagen met vergrootglas te vinden

maandag 23 mei 2011 3 reacties

Vrijwilligers en kinderen bij het Huttendorp Stadshagen

Het lijkt op een alsmaar terugkerend fenomeen in de wijk Stadshagen: evenementen die voor en door wijkbewoners enthousiast worden georganiseerd, maar waarvoor maar moeizaam vrijwilligers te vinden zijn. Zoals het Sinterklaasfeest waar veel ouders en kinderen met plezier heen gaan, de wijkstichting waar men met moeite hulp vindt en zo ook bij Huttendorp Stadshagen. Het Huttendorp organiseert ook dit jaar een Huttendorp, maar zoekt ook nu weer naar vrijwilligers.

Huttendorp
Vorig jaar schreeuwde het Huttendorp ook al om vrijwilligers. Het evenement waar kinderen een week lang kunnen spijkeren aan hun eigen hutten dreigde zelfs aan het tekort aan hulp ten onder te gaan. Desondanks vond het feest doorgang. Maar ook dit jaar is het weer zoeken naar vrijwilligers. Daarom vraagt het Huttendorp aandacht van onder meer de ouders die hun kroost een week lang kunnen stallen bij dit unieke wijkevenement.

Weinig reactie
Een medewerker van wijkstichting Stadshagen Totaal liet de redactie van Stadshagennieuws recent nog weten dat het uiterst moeizaam is om vrijwilligers te vinden in de kindrijke wijk. Zelfs een actie op scholen met de vraag of ouders zich zouden willen inzetten voor een evenement van de wijkstichting werd vrijwel niet beantwoord, terwijl ouders hun kinderen wel met alle plezier naar deze evenementen sturen en ervan meegenieten.

Stadshagennieuws.nl ondersteund het vrijwilligerswerk in deze wijk van harte, dus daarom hieronder integraal de oproep van Huttendorp Stadshagen 2011:

Huttendorp Stadshagen zoekt vrijwilligers
Ook dit jaar organiseert de werkgroep Huttendorp weer een huttendorp in de Zwolse wijk Stadshagen. Voor dit jaarlijks terugkomende evenement in de laatste week van de Zomervakantie voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen het huttendorp ook dit jaar weer tot een groot succes te maken.

Ben je 16 jaar of ouder en in de week van zaterdag 26 augustus t/m vrijdag 2 september beschikbaar (of delen daarvan) en lijkt je het leuk om in een enthousiast team mee te werken aan het huttendorp, geeft je dan nu op als vrijwilliger. Het huttendorp zelf vind plaats van maandag 29 augustus t/m donderdag 01 september

Voor meer informatie of opgave als vrijwilliger kijkt u op www.huttendorpstadshagen.nl of belt u met 06-53908944

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

3 reacties op 'Vrijwilliger Stadshagen met vergrootglas te vinden' »

 • Freda Gaasbeek schreef:

  Mijn ervaring is anders. Voor de organisatie van de Stadshagen Run zijn in de voorbereiding meer dan 20 mensen actief. Op de dag zelf meer dan 80. De vrijwilliges helpen met veel enthousiastme. Ook bij het organiseren van de collecte van het Astma Fonds heb ik geen gebrek aan collectanten. Freda Gaasbeek

 • susie schreef:

  Dan moet er eigenlijk boven staan ‘vrijwilliger nog niet met een vergrootglas te vinden’.
  Dat is in meer sectoren zo en begrijpelijk.

 • Mark schreef:

  Mja.. al die vrijwilligers zijn hun vrije tijd kwijt met het omrijden door de verkeersknip ;-)

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!