Run op startnummer Stadshagenrun 2011

zaterdag 25 juni 2011

Na het grote succes van de Zwolse Halve Marathon op 18 juni heeft Zwolle en omstreken de sportieve slag te pakken. De inschrijving van de Salverda Berkumloop zat al vol voordat je met je ogen kon knipperen. En ook voor de Stadshagenrun is er een run op startnummers ontstaan. Sinds 19 juni konden mensen zich inschrijven voor de 1, 5 of 10 kilometer. Binnen één week waren er al meer dan 500 aanmeldingen.

Inschrijven
De Stadshagenrun wordt dit jaar gelopen op zaterdag 22 oktober 2011. Vanaf 19 juni is inschrijven weer mogelijk. Ga naar www.inschrijven.nl. Je kan meedoen in de volgende categorieën (tijden onder voorbehoud):
– De Stentor Kids Run 1 kilometer, start om 10:00 uur.
– 5 kilometer, start om 11:00 uur.
– 10 kilometer, start om 12:00 uur.
Per afstand kunnen zich maximaal 750 deelnemers aanmelden. Vooral de 10 kilometer is in trek bij de lopers. Deze afstand zat vorig jaar ook als eerste vol.

Het nieuwe parcours
De organisatie heeft vandaag het nieuwe parcours bekend gemaak voor de Stentor Kids Run en de 5 kilometer. Uit de monden van verschillende lopers was vorig jaar te horen dat het parcours eentoning was. De organisatie van de Stadshagenrun heeft daarop aangegeven dat zij de looprondes van het parcours dit jaar groter zal maken. Het nieuwe parcours is vandaag op de website geplaatst. De deelnemers aan de 5 en 10 kilometers lopen dit jaar daarom 1 resp. 2 rondjes van 5 kilometer.

Parcours 5 kilometer (bron: www.stadshagenrun.nl)

Parcours 5 kilometer (bron: www.stadshagenrun.nl)

Parcours de Stentor Kids Run (bron: www.stadshagenrun.nl)

Voor meer informatie over de Stadshagenrun kunt u naar www.stadshagenrun.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!