Rotaract: speeddate voor jonge professionals

Rotaract Zwolle is een vereniging die zich richt op jonge professionals (in de leeftijd van 25 tot 35 jaar) die in het begin van hun carrière staan. Jezelf ontwikkelen, maatschappelijke projecten oppakken en op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen. Dit zijn de pijlers van Rotaract. Het afgelopen jaar heeft het huidige bestuur van Rotaract Zwolle zich voornamelijk gericht op het opnieuw opzetten van de organisatie en het bepalen van de koers van Rotaract. Maar nu is het tijd voor actie!

 

Op dit moment zijn we met een clubje van zeven enthousiaste mensen die er alles aan willen doen om Rotaract Zwolle tot een actieve en boeiende club te maken. En hierbij hebben wij jullie hulp nodig! Wij willen daarom alle jonge professionals uit Zwolle uitnodigen voor onze speeddateavond op 29 juni.  Deze informele en bovenal gezellige bijeenkomst zal plaatsvinden in de Koperen Kees te Zwolle (Spinhuisplein 14). Iedereen die interesse heeft om zich bij ons aan te sluiten kan deze avond op een informele/gezellige manier met ons kennis maken om te kijken of Rotaract Zwolle iets voor hem of haar is. De avond zal duren van 20.00 uur tot 21.30 uur en zal afgesloten worden met een gezellige borrel.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Rotaract Zwolle? Meld je dan aan of laat de geïnteresseerde zich aanmelden voor de Open Huis-avond op 29 juni a.s. door het sturen van een mailtje naar rotaract.zwolle@gmail.com. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Rotaract Nederland (www.rotaract.nl).