Werkzaamheden Havezathenallee mogelijk sneller klaar

vrijdag 29 juli 2011 4 reacties

Na de aanhoudende klachten uit de wijk over de overlast van de werkzaamheden aan de Havezathenallee, heeft de Gemeente de planning van de werkzaamheden aangepast. Enkele fasen zijn samengevoegd waardoor de werkzaamheden nu nog zeven in plaats van negen fasen kent. De werkzaamheden in fase 3 (dit is de oude fase 3 en 4) worden uitgevoerd tijdens de bouwvakperiode. Op deze wijze wil de gemeente de overlast van de werkzaamheden zo veel mogelijk beperken en zo mogelijk tijdswinst behalen.

Op maandag 1 augustus start de gemeente met fase 3 van de werkzaamheden aan de Havezathenallee. De werkzaamheden in fase 3 duren tot 2 september 2011. Gedurende de diverse werkzaamheden aan de Havezathenallee gelden omleidingsroutes, deze worden met borden aangegeven. Tijdens fase 3 zijn de achterliggende straten bereikbaar via Dingshoflaan. Een uitzondering hierop is de Averbergenstraat, deze is bereikbaar via fietspad/Arendhorstslaan/Havezathenallee.

Voor de Havezathenallee geldt dat het wegdeel uit de fasen 1 en 2 op maandag 1 augustus vanaf 16.00 weer bereikbaar is. Ook De Hagen is weer bereikbaar is via fase 1 en 2 en Arendhorstlaan.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!