Werkzaamheden Havezathenallee mogelijk sneller klaar

vrijdag 29 juli 2011 4 reacties

Na de aanhoudende klachten uit de wijk over de overlast van de werkzaamheden aan de Havezathenallee, heeft de Gemeente de planning van de werkzaamheden aangepast. Enkele fasen zijn samengevoegd waardoor de werkzaamheden nu nog zeven in plaats van negen fasen kent. De werkzaamheden in fase 3 (dit is de oude fase 3 en 4) worden uitgevoerd tijdens de bouwvakperiode. Op deze wijze wil de gemeente de overlast van de werkzaamheden zo veel mogelijk beperken en zo mogelijk tijdswinst behalen.

Op maandag 1 augustus start de gemeente met fase 3 van de werkzaamheden aan de Havezathenallee. De werkzaamheden in fase 3 duren tot 2 september 2011. Gedurende de diverse werkzaamheden aan de Havezathenallee gelden omleidingsroutes, deze worden met borden aangegeven. Tijdens fase 3 zijn de achterliggende straten bereikbaar via Dingshoflaan. Een uitzondering hierop is de Averbergenstraat, deze is bereikbaar via fietspad/Arendhorstslaan/Havezathenallee.

Voor de Havezathenallee geldt dat het wegdeel uit de fasen 1 en 2 op maandag 1 augustus vanaf 16.00 weer bereikbaar is. Ook De Hagen is weer bereikbaar is via fase 1 en 2 en Arendhorstlaan.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

4 reacties op 'Werkzaamheden Havezathenallee mogelijk sneller klaar' »

 • Joris schreef:

  Kijk nu eens, het kan dus ineens wel heel iets sneller.
  Wel vreemd hoor, eerst een planning van ruim een jaar en nu gaan ze fase 3 en 4 samen voegen.

  Heeft de gemeente nu ook al een antwoord gegeven waarom de slagboom tussen de Nijenhuislaan en de Mastenbroekerallee open staat?
  Wat is hier nu de reden voor? Iedereen weet ondertussen dat je langer onderweg door deze ” sluiproute”.
  Of is dit toch een test voor de gemeente om deze weg in de toekomst altijd maar open te laten.

  Wel grappig om te zien dat ze op de Mastenbroekerallee wegversmallingen hebben gecreëerd.
  Best vreemd aangezien dit altijd al een 30km weg is geweest.

  Wat is nu de datum van de oplevering van de Havezathenallee geworden?

 • Ynse schreef:

  @Joris: als het goed is heb je een brief van de gemeente gehad dat ze die slagboom gingen openzetten als alternatieve route.

  Ik snap niet dat ze niet eerst gewoon het asfalt binnen 2 maanden in de Havezathenallee knallen en voor de rest van de infrastructuur dan die overige 10 maanden de tijd nemen.

 • O. Stoker schreef:

  Natuurlijk is het vervelend dat de wegwerkzaamheden bijna een jaar moeten duren, maar aan de andere kant… Wat lopen we te zeuren met z’n allen! We wonen in een nieuwbouwwijk!In een nieuwbouwwijk moeten gewoon nog bepaalde dingen gerealiseerd worden.

  Voor wat betreft de “Knip”:
  Nijenhuislaan permanent openen voor verkeer alsook het Veldbeemgras en Duiker. Mannagras of Oude Wetering geschikt maken voor zwaarder verkeer (er is genoeg ruimte voor qua grasvelden en braakliggend terrein en klaar ben je).

  Kom maar kom maar kom maar kom maar :-)

 • Ynse schreef:

  @O Stoker: nou, dan kom ik maar even: Wat heeft “De Knip” hier nou weer in vredesnaam mee van doen? Die “Knip” zit sommigen zo hoog dat ze bij een willekeurig stukje op Stadshagennieuws.nl het moeten aanhalen. Van mij mag ‘ie lekker blijven…

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!