Politie zoekt bestuurder zwarte Mercedes Vito

woensdag 3 augustus 2011

Woensdag 3 augustus rond het middaguur werd een fietser uit Zwolle aangereden op de Bachlaan in Holtenbroek. De bestuurder reed door. De politie is op zoek naar de auto en de bestuurder. Fietsers uit de richting van Stadshagen moesten enkele minuten later bij de Middelweg vol in de remmen voor deze bestuurder. De aangereden fietser reed op de Schubertstraat richting Buxtehudestraat. Op de kruising met de Bachlaan in Holtenbroek werd hij aangereden door een zwarte Mercedes Vito. 

De bestuurder, die van links kwam, minderde eerst vaart. De fietser trok daaruit de conclusie dat hij voor kon gaan. De bestuurder stopte echter niet, maar gaf gas bij. Hij raakte de fietser met de rechterflank van de auto. De fietser werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Getuigen zagen de chauffeur de Middelweg op rijden. Ook daar minderde hij eerst vaart voor het fietspad en gaf vervolgens gas bij. De fietsers uit de richting van Stadshagen moesten vol in de remmen. Wie informatie heeft over deze zaak wordt verzocht te bellen met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!