Evenementen Stadshagen staan te springen om vrijwilligers

De komende maanden staan er in Stadshagen een aantal evenementen gepland waar alle inwoners met plezier naar uit kunnen kijken. Zo start op maandag 29 augustus Huttendorp Stadshagen, is op zaterdag 3 september het Stadshagenfestival, wordt er op zaterdag 10 september in en rond de Milligerplas de eerste Zwolse triatlon georganiseerd en staat op zaterdag 22 oktober de vierde editie van de Unicef Stadshagen run op de agenda. De organisaties van Huttendorp Stadshagen en de Stadshagen run zitten alleen nog te springen om vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen tijdens deze evenementen. 

Unicef Stadshagen run
Op 22 oktober organiseert Stichting Loopsport Zwolle de 4e editie van de Unicef Stadshagen Run. Dit jaar verwachten we zeker 1500 deelnemers. Om deze wedstrijd goed te laten verlopen hebben we veel vrijwilligers nodig. Voor bijvoorbeeld; opbouw parcours en partytenten, parcourswachten, drinkposten en voor de verzorging van al die vrijwilligers. Kan jij helpen? Meld je dan aan voor deze gezellige dag. De vrijwilligers worden voorzien van heerlijke koffie, thee of chocomel, snacks, broodjes en soep. Meld je aan door een mail te sturen naar vrijwilligers@stadshagenrun.nl. Voor meer informatie zie: www.stadshagenrun.nl

Huttendorp Stadshagen
Stadshagenaren die het leuk vinden om zich in te spannen voor het wel en wee van de kinderen tijdens het Huttendorp kunnen zich melden via contactgegevens op de www.huttendorpstadshagen.nl. De organisatie zoekt met name mensen die van 26 augustus tot en met 2 september een steentje zouden kunnen bijdragen bij het opbouwen en afbraken van het Hutendorp en doordeweeks in enthousiaste teams te werken. Ben je ouder dan 16 jaar en lijkt het je leuk? Laat het de organisatie dan weten.