Stadshagenfestival 2011 in beeld (foto + video)

zaterdag 3 september 2011 8 reacties

Braderie, springkussens, muziek, glijbanen, mooi weer en heel veel bezoekers. Dat waren de ingrediënten voor een geslaagd Stadshagenfestival 2011. Het is alweer de elfde editie van het festival en lijkt met het jaar groter en succesvoller te worden. De organisatie heeft een verwachting van 20.000 bezoekers. Daarmee is het Stadshagenfestival uitgegroeid tot een festival dat ook en vele mensen van buiten de wijk trekt. Hieronder een sfeerimpressie van de dag in foto- en videoverslag.

De organisatie sprak vanavond terwijl het feest nog gaande was van een geslaagd Stadshagenfestival. “Het komt door het mooie weer”, riep een blijde voorzitter Nick Brouwer temidden van het zingende festivalpubliek. Hieronder volgt een fotoimpressie van de dag.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

8 reacties op 'Stadshagenfestival 2011 in beeld (foto + video)' »

 • Di Mistro schreef:

  Complimenten voor de up to date foto reportage. Waar zouden we zijn zonder internet… Leuker kunnen we het niet maken, het lijk er op dat de belastingdienst voorlopig even n iet te bereiken is via internet.

  Volgend jaar een webcam?

  Ik zag overigens opmermkeijk veel blauw rond 0.00 uur.

  Helaas had ik geen fototoestel bij me. Ik denk dat ik er zo nog maar even naar toe ga dat ook even op de gevoelige plaat vast te leggen.

  Di Mistro

 • Di Mistro schreef:

  Het blauw is inmiddels van de straat…

  Alleen een ambulance met een jonge dame er in – liggend – die blijkbaar onwel was geworden. Oorzaak?

  Stadshagen festival 2011 was weer een mooi festival!

  Complimenten voor de organisatie!

  De kritische “noot” zal binnenkort gekraakt gaan worden.

  Binnenkort te lezen op de blog van Di Mistro.

  Di Mistro

 • bettie schreef:

  Waar is nou de tekst en uitleg bij de foto’s, of gaat het alleen om de foto’s en hoef ik die er niet geweest ben niet te weten wat sommige mensen aan het doen waren zoals die meneer bij dat zwarte apparaat ”vis roken’?

 • Redactie Stadshagen Nieuws schreef:

  @ Di Mistro: Bedankt voor de complimenten!

  @ bettie: Het raden gaat je al goed af.

 • Vendetta1312 schreef:

  Gehe ,was een leuk feestje, helemaal rond 0:00 , Politie met hondjes ,en gaan zelfs geruchten dat er M.E paraat stond.

  Bedankt voor het mooie Feestje, en tot volgend jaar!

 • Noell Brouwer schreef:

  @ Di Mistro Oorzaak meisje in Ambulance was overmatig drankgebruik door eigen consumptie, evenals de jongen die daarna is afgevoerd door zijn vader. EHBO heeft het zwaar te verduren gehad, doch is het een mooi feest geworden!

 • haydar schreef:

  bedankt voor aal die mensen die mee geholpen hebben het was zeer geslaagde dag fantastisch mensen bedankt tot volgende jaar .

 • Patrick den Hertog schreef:

  Als 1 van de organisatoren wil ik Stadshagennieuws bedanken voor het leuke nieuwstopic aangevuld met foto’s en video. We hebben het op bepaalde momenten zo druk gehad dat de impressies erg leuk zijn om te zien.
  Wij als team (Wijnand,Peter,Bert,Nick en Patrick) hebben het totale festival als zeer geslaagd ervaren. Dit alles financieel mogelijk gemaakt door de sponsoren en de gemeente. Hierbij moeten we ook de inwoners van Stadshagen bedanken die in grote getalen aanwezig waren. Het weer zat ons ook erg mee natuurlijk.
  Overdag Imca Marina in het cultuurhuis, de braderie, kunstmarkt en het kinderplein (mogelijk gemaakt door c1000 en Allio kinderopvang). ’s Avonds de ondersteuning aan de bar door het dameselftal van csv’28 aangevuld met bereidwillige vrijwilligers. Op het podium de band Goeie ‘smorgens juffrouw Jannie, Bert Gringhuis en Henry Geerlings maakten het voor ons een zeer geslaagde avond.
  Het Stadshagenfestivalteam van Stadshagen Totaal zal er alles aan doen om ook volgend jaar weer een leuk programma neer te zetten.

  @Di Mistro;Helaas is er een klein percentage bezoekers die zelf meegenomen of verkregen drank overmatig inneemt.
  Mbt de politie. Als organisatie hebben we professionele security ingehuurd die ons ondersteunt bij eventuele problemen. Deze heeft op een bepaald moment besloten om de politie in te lichten over 1 persoon die problemen bleef veroorzaken. De politie zelf besluit dan met hoeveel personeel ze komen. Uiteindelijk was een vriendelijk verzoek om te vertrekken voldoende.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!