Trainer Arnie Pot stopt per direct bij CSV’28

dinsdag 6 september 2011

Arnie Pot heeft per direct zijn functie als hoofdtrainer van CSV’28 neergelegd. Dat heeft de Stadshagense voetbalclub dinsdagavond bekend gemaakt. Volgens de club heeft de trainer geconcluceerd dat er tussen hoofdtrainer Pot en de spelersgroep onvoldoende chemie was om nog verder te gaan om de doelstellingen van CSV ’28 te halen. Het bestuur van CSV’28 zegt het vertrek van Pot te betreuren en zal zo spoedig mogelijk op zoek moeten gaan naar een geschikte opvolger.

Voorlopig staat het elftal onder leiding van Han Stolte en Erwin van Meekeren. CSV’28 was de eerste vereniging waar Arnie Pot als hoofdtrainer aan het roer stond. Na het doorlopen van de jeugdopleiding bij CSV’28 keerde hij er als voetballer aan het eind van zijn voetbalcarrière terug om in het seizoen 2008/2009 zijn broer Bauke Pot op te volgen als hoofdtrainer. De afgelopen drie seizoenen behaalde Arnie Pot met de selectie drie keer de nacompetitie.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!