Eerste Family Fair voor Stadshagen

woensdag 7 september 2011

Workshops, baby- en kinderkleding, schminken, advies van klusbedrijf over een verbouwing, je fiets winterklaar laten maken en ideeën voor een kinderfeestje. Op zaterdag 17 september 2011 wordt in het Cultuurhuis de eerste Family Fair van Stadshagen georganiseerd. De ondernemers van Stadshagen hebben de handen in één geslagen en presenteren van 10.00 tot 14.00 uur hun producten, diensten en workshops. Daarmee heeft de Family Fair alle ingrediënten voor een dagje plezier voor het hele gezin. 

Creatief met cadeautjes, armbandjes maken, workshop fotografie, baby- en kinderkleding en ideeën voor een leuk kinderfeestje. De Family Fair presenteert een zeer gevarieerd aanbod aan producten, diensten en workshops. Deze producten zij allemaal verkrijgbaar bij ondernemers in Stadshagen!

Lekker bezig zijn
Je kunt tijdens de fair verschillende workshops volgen. Er is mooie dameskleding, tweedehands baby- en kinderkleding. Maar ook ideeën voor een origineel kinderfeestje en prachtige taarten en cupcakes om van elke gelegenheid een écht feest te maken. De kinderen zelf kunnen overigens worden geschminkt of lekker timmeren.

Moet je fiets weer klaar worden gemaakt voor school en de winterperiode? Geen probleem tijdens de fair. Groei je uit je woning, knoop dan eens een gesprek aan met het klussenbedrijf. Ben jij zwanger? Dan kan het interessant zijn een bevallingscoach te ontmoeten. Op de fair staan er twee. Bij het opdoen van al die indrukken mag een heerlijk kopje koffie niet ontbreken. Bij de koffiekar kun je een demonstratie krijgen over het perfecte kopje koffie met dito schuim.

Deskundig en professioneel
Een scala aan deskundigen en professionals staat klaar om je te adviseren! Vraag ze het hemd van het lijf over oppassubsidie, hanteren van overgewicht, begeleiding van kinderen met gedragstoornissen, leerproblemen, hoogbegaafdheid of sociaal emotionele problemen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!