Auto-inbraak aan de Benthuislaan

woensdag 7 september 2011

Aan de Benthuislaan in Stadshagen werd in de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 september ingebroken. Uit een geparkeerde auto werden de koplampunits ontvreemd. Aan de Zoom in de AA-landen werd diezelfde nacht uit een auto een handtas weggenomen. De afgelopen twee nachten werden er ook diverse auto-inbraken gepleegd in de wijk Zwolle-Zuid. 

In Zwolle-Zuid werd ingebroken in auto’s die geparkeerd stonden aan de Meensliedenlaan, de Oude Deventerstraatweg (2x), de Energieweg en de Muijdermanstraat. Aan de Meensliedenlaan wordt de houder van een navigatiesysteem vermist. Aan de Oude Deventerstraatweg werd uit één auto niets vermist, bij de andere auto werd een complete inbouwconsole met navigatiesysteem en cd-speler buitgemaakt. De buit aan de Energieweg bestond uit diverse goederen, waarvan een deel de volgende dag bij een in de buurt gelegen school werd teruggevonden. In het laatste geval aan de Muijdermanstraat werd niets weggehaald, maar werd de auto wel overhoop gehaald. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!