CSV’28 strikt nieuwe trainer Edwin Kwakkel

maandag 10 oktober 2011

Een oefenwedstrijd van CSV'28 tegen de jeugd van FC Zwolle, toen nog onder leiding van Arnie Pot.

Voetbalclub CSV’28 uit Stadshagen heeft een nieuwe trainer voor de hoofdmacht van de Zwolse club weten te strikken. Edwin Kwakkel wordt de nieuwe man die de ambities van de club mag waarmaken. Kwakkel volgt Arnie Pot op, die begin september plotseling opstapte. De club ging direct op zoek naar een nieuwe trainer en vond deze in de man die HTC Zwolle vorig seizoen naar de derde klasse promoveerde. Met de komst van de nieuwe trainer zit het interim-werk van het duo Han Stolte en Erwin van Meekeren erop.

Geen chemie
Begin september maakte Arnie Pot bekend per direct te stoppen bij de Stadshagense hoofdmacht, omdat er geen chemie meer zou zijn tussen de spelergroep en de trainer. Pot haalde de afgelopen seizoenen driemaal de nacompetitie, maar zag er dit jaar onvoldoende heil in om de doelstellingen van de club te halen door een gebrek aan vertrouwen.

Ruime ervaring
Edwin Kwakkel heeft ruime ervaring opgebouwd bij andere clubs, waaronder in de eerste selecties van WVF, Be Quick’28, DOS Kampen, ACV Assen en HTC. Nadat hij eerder dit seizoen zelf weer op het veld actief was bij de oud-selectiespelers in DOS Kampen 4 mag Kwakkel nu proberen CSV ’28 naar een hoger plan te loodsen.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!