Handel in startbewijzen 10 km Stadshagen Run

zaterdag 15 oktober 2011 8 reacties

Het ophalen van de startnummers van de Stadshagen Run in 2010

De tien kilometer van de Stadshagen Run zat dit jaar sneller vol dan de voorgaande jaren en is een buitengewoon populaire afstand onder lopers. Ben je even niet bedacht op de inschrijving van de alsmaar uitdijende Run, dan sta je ook met lege handen. De redactie werd deze week gewezen op lopers die hebben aangegeven geen kaarten meer te hebben. Daarvan zijn er enkele zo teleurgesteld, dat er zelfs op marktplaats een advertentie is verschenen om een kaartje voor het evenement te kunnen kopen.

Marktplaats
“Ik heb vorig jaar met veel plezier meegedaan aan de Stadshagenrun in Zwolle. Na een blessure in juni ben ik nu weer in topvorm! Helaas ben ik te laat voor inschrijving voor de 10 km”, schrijft Willem in een advertentie op Marktplaats. De loper vraagt andere sportievelingen die de Run zelf niet kunnen lopen, om in contact met hem te komen. Klik hier voor de advertentie.

Twitter
Ook op Twitter wordt er druk gehandeld in de kaarten voor de Stadshagen Run. Mensen die niet kunnen lopen stellen de kaarten beschikbaar, terwijl anderen er juist om vragen. Dat heeft voor enkele lopers of geblesseerden al het juist effect gesorteerd.

Help elkaar
Ook andere lopers die de (ook zelf deelnemende) redactieleden spreken kennen veel mensen die achter het net hebben gevist bij de inschrijving van de Stadshagen Run. Heeft u een kaartje over en wilt u deze schenken aan andere sportievelingen? Of wilt u graag meelopen met de Stadshagen Run en heeft u geen kaartje? Laat het in de comments weten en help elkaar verder.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!