Handel in startbewijzen 10 km Stadshagen Run

zaterdag 15 oktober 2011 8 reacties

Het ophalen van de startnummers van de Stadshagen Run in 2010

De tien kilometer van de Stadshagen Run zat dit jaar sneller vol dan de voorgaande jaren en is een buitengewoon populaire afstand onder lopers. Ben je even niet bedacht op de inschrijving van de alsmaar uitdijende Run, dan sta je ook met lege handen. De redactie werd deze week gewezen op lopers die hebben aangegeven geen kaarten meer te hebben. Daarvan zijn er enkele zo teleurgesteld, dat er zelfs op marktplaats een advertentie is verschenen om een kaartje voor het evenement te kunnen kopen.

Marktplaats
“Ik heb vorig jaar met veel plezier meegedaan aan de Stadshagenrun in Zwolle. Na een blessure in juni ben ik nu weer in topvorm! Helaas ben ik te laat voor inschrijving voor de 10 km”, schrijft Willem in een advertentie op Marktplaats. De loper vraagt andere sportievelingen die de Run zelf niet kunnen lopen, om in contact met hem te komen. Klik hier voor de advertentie.

Twitter
Ook op Twitter wordt er druk gehandeld in de kaarten voor de Stadshagen Run. Mensen die niet kunnen lopen stellen de kaarten beschikbaar, terwijl anderen er juist om vragen. Dat heeft voor enkele lopers of geblesseerden al het juist effect gesorteerd.

Help elkaar
Ook andere lopers die de (ook zelf deelnemende) redactieleden spreken kennen veel mensen die achter het net hebben gevist bij de inschrijving van de Stadshagen Run. Heeft u een kaartje over en wilt u deze schenken aan andere sportievelingen? Of wilt u graag meelopen met de Stadshagen Run en heeft u geen kaartje? Laat het in de comments weten en help elkaar verder.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

8 reacties op 'Handel in startbewijzen 10 km Stadshagen Run' »

 • Sara schreef:

  Ik heb ook een startbewijs voor de 10km van de Stadshagenrun over. Wegens blessure ga ik niet meer lopen. Heeft iemand interesse? Laat uw e-mailadres hier achter, dan neem ik contact met u op.

 • Rianne Wanders schreef:

  Wij hebben twee startbewijzen over voor de Stadshagenrun 10km over. Wie kunnen wij hier blij mee maken?

 • Freda Gaasbeek schreef:

  Heb je wel een startbewijs maar kan je helaas niet meedoen. Plaats dan een bericht in het gastenboek van de website: http://www.stadshagenrun.nl
  Zodat iemand anders op jouw startbewijs kan meedoen.

 • Giel André schreef:

  Hallo,
  Ne contact met me op als je een startbewijs over hebt. Ik zou heel graag meelopen, maar heb geen startbewijs. Wie helpt mij?

  Groet, Giel

 • Peter Lennips schreef:

  Hallo Rianne

  Wij zouden heel graag jou 2 startbewijzen van 10 km willen overnemen!!
  Kunnen wij contact met jou opnemen of jij met ons?

  Peter
  peter-angelina@home.nl

 • Judith Konings-Hukema schreef:

  Hallo,

  Mijn vader kan niet meedoen met de 10km ivm een blessure, daarom bied ik hierbij zijn startnummer aan.

  Interesse? Mail naar judithhukema@gmail.com

  Vriendelijke groeten,

  Judith

 • Ron Badenbroek schreef:

  Heb een startbewijs voor de 10km.

  Interesse? Mail naar ronbadenbroek@home.nl

 • Elika schreef:

  Dag renners,
  Ik zou graag mee willen doen aan de stadshagenrun 2012. Is er iemand die een startnummer over heeft, zodat ik deel kan nemen aan de run. Groetjes Elika p.s. natuurlijk krijg je je geld terug;-)

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!