FC Zwolle gaat samenwerken met CSV 28

woensdag 19 oktober 2011

De selectie van CSV '28 tegen de jeugdspelers van FC Zwolle, in voorbereiding op dit seizoen.

FC Zwolle gaat vanaf vrijdag 21 oktober samenwerken met alle Zwolse voetbalverenigingen met een jeugdafdeling, waaronder de Stadshagense voetbalclub CSV’28. Dat heeft de koploper in de eerste divisie woensdag bekend gemaakt. De jeugdafdeling van FC Zwolle sluit deze samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd af en wil ook mogelijk met regionale amateursclubs gaan samenwerken. Doel van de samenwerking is om jeugdspelers kansen te geven zich verder te ontwikkelen en om mogelijke talenten te vinden voor de Zwolse hoofdclub.

Regionale kleur
FC Zwolle zegt meer regionale kleur te willen geven het eerste elftal. Door aan de ene kant expertise te geven aan clubs zoals CSV ’28 in Stadshagen kunnen jonge voetballers zich beter ontwikkelen binnen de voetbalsport. Anderzijds kunnen jonge talenten sneller opgemerkt worden zodat ze de overstap kunnen maken naar FC Zwolle.

Clubs
Aanstaande vrijdag tekent FC Zwolle het contract met de voetbalverenigingen in Zwolle. De volgende Zwolse amateurverenigingen tekenen vrijdag de samenwerkingsovereenkomst: Be Quick ’28, vv Berkum, CSV ’28, sv HTC, vv S.V.I., sv Zwolle, WVF, Z.A.C. en Zwolsche Boys.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!