Politie: jaarwisseling was als drukke horecanacht

vrijdag 1 januari 2010

De jaarwisseling is dit jaar rustig verlopen. Volgens het politiekorps IJsselland was de jaarwisseling als een ‘drukke horecanacht’. Tot een uur of drie bleef het volgens de politie zelfs bijzonder rustig. Pas daarna begonnen zich steeds meer incidenten aan te dienen met openlijke geweldpleging, vernieling en openbare dronkenschap. Grote incidenten hebben zich er volgens de politie dit jaar niet voorgedaan. In totaal zijn er in de regio 22 aanhoudingen verricht. Eén arrestant maakte het wel erg bont: deze sloeg rond 06.40 uur een agent nadat de politieman hem had gevraagd te vertrekken.

Verder deed een 75-jarige man aangifte bij de politie nadat een 17-jarige jongen hem een kopstoot had uitgedeeld. Iets daarvoor had de bejaarde man op de Tilligterbeek een groep jongeren aangesproken op hun vuurwerkgedrag. De 17-jarige jongen is door de politie van zijn bed gelicht en overgebracht naar het politiebureau. Later is hij echter naar het ziekenhuis gebracht door overmatig alcoholgebruik eerder op de avond.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!