Stadshagennieuws zoekt versterking

dinsdag 25 oktober 2011

Stadshagennieuws bestaat alweer twee-en-een-half jaar en in die tijd is de website flink gegroeid. Ooit begonnen als een hobbymatige site van twee verse Stadshagenaren is Stadshagennieuws nu opgegroeid tot een volwaardig nieuwsplatform met honderden bezoekers per dag. Dat doen we nog steeds vrijwillig met inmiddels vier enthousiaste redacteuren. Toch willen we de site verder versterken en zoeken we vrijwillige schrijvers en fotografen uit de wijk. Help mee!

Wie zoeken we?
Schrijvers en fotografen. Het profiel van onze ideale schrijver: we zoeken enthousiaste Stadshagenaren met een vlotte pen die de weg binnen de wijk kennen. Die zich vrijwillig willen inzetten om mensen te informeren wat er in de wijk speelt. Dat mag van alles zijn: van overvolle prullenbakken, hangjongeren, ongesnoeide heggen tot brandjes, ongelukken en politieke analyses aan toe.

Het profiel van de vrijwillige fotograaf: enthousiast, is in het bezit van een (goede) fotocamera en kan mooie foto’s maken. Wij bieden de ruimte om complete fotoreportages op onze site te plaatsen. Ben je schrijver én fotograaf? Die combinatie is natuurlijk helemaal geweldig.

Wat bieden wij? Helaas geen salaris, geen secundaire arbeidsvoorwaarden en ook geen werkplek. We bieden wel een prachtig platform en een groot publiek om uw kunsten en talenten te laten zien. Bovendien werken wij met een aantal enthousiaste vrijwillige mensen die zich inzetten om de wijk te leren kennen en te informeren. Lijkt u dit wat? Laat het ons weten via info@stadshagennieuws.nl.

Ingezonden artikelen
Wilt u niet vrijwilliger worden, maar een artikel sturen omdat u iets is opgevallen of u een mening over een ontwikkeling wilt geven? Dat kan vanzelfsprekend! Stadshagennieuws.nl wil de wijkopinie versterken en zal deze bijdragen altijd plaatsen (natuurlijk zolang het binnen de ongeschreven wetten van het fatsoen valt).

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!