Vernielingen en aanhouding in Rozentunnel

zaterdag 29 oktober 2011 3 reacties

Stille getuigen van jongeren die zich aan alcohol tegoed hebben gedaan bij de Rozentunnel

Op vrijdagavond 28 oktober hebben agenten bij de Rozentunnel aan het Rozenpad een 18-jarige man uit Zwolle aangehouden. Er kwamen die avond bij de politie meldingen binnen dat bij de Rozentunnel, de fietstunnel tussen Stadshagen en Westenholte, vernielingen werden gepleegd. Bij het arriveren van de politie troffen zij een groep van 20 personen aan, lagen er kapotte bierflesjes en werd er tegen fietsen aangetrapt. Bij het noteren van de gegeven  gedroegen een paar mannen zich vervelend waarna één man aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering.

Terwijl de agenten de aanwezigen aanspraken ging een aantal mensen er vandoor. Terwijl ze dit deden gedroegen een paar mannen zich vervelend. Ze wilden de tunnel niet verlaten en begonnen de agenten te beledigen. De 18-jarige man is aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering. De rest van de groep is er vandoor gegaan. Er is een onderzoek ingesteld.

De Rozentunnel verbindt Stadshagen met Westenholte en is langerecht. In het midden van de tunnel is er de mogelijkheid om naar een naastgelegen bushalte te lopen.

 

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!