Scholen Stadshagen doen mee met Nationaal Schoolontbijt

dinsdag 1 november 2011

Vele kinderen uit Stadshagen nemen deze week deel aan  het grootste ontbijtevenement van Nederland! Ruim 2500 scholen in heel Nederland willen met hun deelname onderstrepen dat ze een goed ontbijt heel belangrijk vinden. De lokale Bakker Bart levert deze pakketten en het versgebakken brood onder andere bij  KBS De Vlieger aan. Donderdag ontbijten de kinderen van OBS De Krullevaar samen. De kinderen mogen dan in hun pyjama naar school komen. 

In de week van het Nationaal Schoolontbijt zullen leerkrachten aandacht besteden aan de positieve effecten van een goed en gezond ontbijt. Eén op de vijf gezinsleden slaat regelmatig een ontbijtje over. Dit blijkt uit onderzoek van GfK Custom Research onder ruim 1.000 huishoudens. Het Nationaal Schoolontbijt ondersteunt het werk van Right tot Play. Deze organisatie zet zich in door de kracht van sport en spel, voor het verbeteren van het leven van  kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!