Voorrondes Kinderen voor Kinderen Songfestival in Cultuurhuis

woensdag 2 november 2011

Zaterdag 26 en zondag 27 november vinden weer de voorrondes van het VARA Kinderen voor Kinderen Songfestival plaats. Ruim honderd jonge zangtalenten uit Overijssel zullen auditie doen in het Cultuurhuis in Stadshagen, met de hoop een plek te veroveren in de finale van het Kinderen voor Kinderen Songfestival. 

Kinderen uit Overijssel kunnen net als vorig jaar hun talent laten zien in het Cultuurhuis Stadshagen, van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. Kinderen kunnen zich niet meer inschrijven, maar voor wie wil komen kijken zijn er kaartjes aan de deur te koop voor €3,50.  Kunstencentrum Muzerie gaat met behulp van een zang- en danscoach de regionale deelnemers voorbereiden op hun auditie. De tien beste deelnemers uit Overijssel worden op beide dagen geselecteerd. Zij strijden op 29 januari met elkaar in theater De Spiegel in Zwolle voor de Overijsselse winst!

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!