Bibliotheek Stadshagen bestaat 5 jaar

vrijdag 4 november 2011

De bibliotheek in Stadshagen bestaat deze maand 5 jaar. Daarom organiseert de vestiging in de maand november iedere zaterdag verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een open dag, wordt de Vrouweninspiratiedag gevierd en een heuse gamecompetitie waar de kinderen kans maken om de beste gamer van Stadshagen te worden.

Zaterdag 5 november van 10.30 tot 14.30 uur
Neemt Bibliotheek Zwolle Stadshagen deel aan de Vrouweninspiratiedag in de zaal van het Cultuurhuis. De bibliotheek geeft in haar stand een overzicht van materialen uit de bieb. Bibliotheekleden krijgen bovendien het boek “Het leven is Vurrukkulluk” van Remco Campert cadeau. Niet-leden kunnen tijdens de Vrouweninspiratiemarkt een Proefpas afhalen om drie maanden gratis te kunnen lenen.

Zaterdag 12 november van 10.00 tot 14.00 uur
Open Dag in Bibliotheek Zwolle Stadshagen. In de bibliotheek kan door jong en oud worden deelgenomen aan diverse activiteiten en meerdere organisaties presenteren zichzelf. Een greep uit het aanbod: Sportschool Achmea Health Center, Kruimeltje (als levend standbeeld), Ecodrome, Glittertattoo’s zetten, Christel’s cupcakes, Ballonnenclown Bibi, Interieurstyling Decorette en tuinarchitect Harry Pierik.

Zaterdag 19 november om 13.00 uur
Theatergroep Smoesjes speelt de voorstelling Plaza Patatta! In de muzikale voorstelling vertellen en spelen de hoofdfiguren Luna en Lotte over het boek ‘Een geheim luik’. De voorstelling zit boordevol liedjes en grapjes, en aan het eind is er een lekker hapje voor iedereen. Geschikt voor kinderen van groep vier tot en met groep zes/zeven. Toegangskaarten kosten € 5,00 per persoon. Reserveren kan via de website van de Bibliotheek.

Zaterdag 26 november van 11.30 tot 13.00 uur
Gamecompetitie! Kom naar de bibliotheek en wordt de beste gamer van Stadshagen! Je speelt op de Wii en neemt het op tegen andere kinderen in de bibliotheek. Tussen 13.00 en 14.00 uur gaan de beste gamers door om uit te maken wie de beste gamer van Stadshagen wordt. Voor de beste gamer is een fraaie prijs beschikbaar! Bovendien mag de beste gamer van Stadshagen het opnemen tegen de supergamer van heel Zwolle: Calvin Li.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!