Vader mishandeld tijdens voetbalwedstrijd F-jes

zondag 20 november 2011 1 reactie

Door een 41-jarige Zwollenaar is aangifte gedaan van mishandeling. Tijdens een voetbalwedstrijd, zaterdagmorgen 19 november,  tussen de Stadshagense club CSV ‘28 en ASVD(ronten ) kreeg hij een klap van een vader van een F-spelertje van ASVD. Daarbij raakte een van zijn tanden los. De Zwollenaar greep in bij een incident op het voetbalveld aan de Sportlaan, waarbij zijn zoontje betrokken dreigde te raken. Toen hij een spelertje van ASVD bij zijn schouder pakte, reageerde diens vader hierop met een klap in het gezicht van de Zwollenaar. Vanuit de club is zonder resultaat nog naar de dader uitgekeken. Naar de aangifte wordt een onderzoek ingesteld.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

1 reactie op 'Vader mishandeld tijdens voetbalwedstrijd F-jes' »

  • Eric schreef:

    Hoe was je week campagne slaat blikbaar niet aan. Toevallig 2x achter elkaar in Dronten gespeeld, niets gemerkt van rare toestanden. Zo zie je maar weer: normen en waarden zijn ver te zoeken in het weekend langs de lijn. Goed voorbeeld voor de kids !

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!