Hardnekkige mist houdt Stadshagen in greep

dinsdag 22 november 2011 2 reacties

Een fietser kijkt nog eens goed naar de naderende bus. Het zicht in de wijk is beperkt door de dichte mist. Foto: Wynand Fokkert

Van de omgeving genieten zat er deze week bepaald niet in met de hardnekkige mist die als een sluier over Zwolle hing. Met name het verkeer heeft last van het beperkte zicht, waardoor alles met een langzamer gangetje door de wijk gaat. Daar zullen de omwonenden van de Frankhuizerallee, onder meer op de foto’s van fotograaf Wynand Fokkert, niet rouwig om zijn. Ook de komende dagen wordt er mist verwacht, dus voorlopig zijn we nog niet van het weer met de mysterieuze sfeer af.

Onderstaande foto’s werden dinsdagochtend door onze fotograaf geschoten in Stadshagen. Het advies is om bij mistige omstandigheden rekening te houden met de snelheid en als fietser de verlichting in orde te hebben. Automobilisten zijn hiervan meer dan ooit afhankelijk.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!