Supermarkt Albert Heijn ontruimd

maandag 11 januari 2010

Supermarkt Albert Heijn ontruimdSupermarkt Albert Heijn in Stadshagen is maandagmiddag enige tijd ontruimd geweest nadat een aantal caissières onwel waren geworden. De brandweer heeft in de supermarkt metingen verricht op eventueel verdachte stoffen.

Rond het middaguur werden enkele caissières onwel, waarna de supermarkt werd ontruimd. Er waren op dat moment ongeveer twintig mensen aanwezig, klanten en personeel. De ontruiming verliep rustig, aldus één van de klanten. Er was geen sprake van paniek, wel werd geklaagd over jeuk en branderige ogen. De caissières die onwel waren geworden, zijn opgevangen in het naastgelegen Gezondheidshuis.

In het winkelcentrum was veel politie en brandweer aanwezig, omdat in eerste instantie niet duidelijk was hoe groot de omvang was. Later werd duidelijk dat het mee lijkt te vallen, de andere winkels in het winkelcentrum waren normaal geopend. Rond 16.00 uur is de Albert Heijn ook weer geopend.

De oorzaak is nog niet bekend.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!