Cultuurhuis krijgt extra multifunctionele ruimte

woensdag 23 november 2011

De gemeenteraad van Zwolle heeft ingestemd met het voorstel van het College om op de begane grond van het Cultuurhuis Stadshagen extra multifunctionele ruimte te bouwen.  Deze extra multifunctionele ruimte bestaat uit twee voor verschillende doeleinden te gebruiken vergaderruimten en een pantry. Met de komst van deze extra multifunctionele ruimte is het mogelijk allerlei kleinschalige (wijk)initiatieven te faciliteren zonder daarbij aangewezen te zijn op de grote zaal.

 In de oorspronkelijke bouwplannen voor het Cultuurhuis was een Grand Café gepland wat ook als multifunctionele ruimte gebruikt kon worden. Dit Grand Café is er echter nooit gekomen. De Gemeente Zwolle had contractueel nog de verplichting 130 m² af te nemen in het Cultuurhuis, in eerste instantie was het de bedoeling dat deze m² op de derde etage zouden worden gehuurd. Toen de mogelijkheid zich echter voordeed om in plaats hiervan 130 m² te gaan huren op de begane grond, is hiervoor gekozen. Bovendien worden hiermee de mogelijkheden om inkomsten te genereren vergroot. De totale investeringskosten voor het afbouwen van de ruimte bedragen € 147.000,00 exclusief 19% BTW.

 

 

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!