Angst voor schade door boomranden winkelcentrum

woensdag 7 december 2011 6 reacties

Sinds vorige week zijn de bomen in het parkeergebied van het winkelcentrum Stadshagen aan de Werkerlaan voorzien van nieuwe omrandingen. De oorspronkelijke paaltjes rondom de bomen zijn vervangen door een stalen rand van ongeveer 10 centimeter hoog. Stadshagennieuws kreeg hierop berichten binnen van bezoekers van het winkelcentrum die zich zorgen maken om de veiligheid van deze rand. De vrees bestaat voor struikelende mensen en beschadiging aan banden en velgen van auto’s.

De nieuwe randen, met een diameter hebben van ongeveer één meter, omkaderen het leefgebied van de bomen tussen de parkeervakken. De bomen zorgen voor een stukje groen in het parkeergebied aan de Werkerlaan. Bezoekers van het winkelcentrum Stadshagen moeten bij het parkeren van hun auto aan de Werkerlaan dus iets beter opletten op deze nieuwe rand rondom de bomen.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

6 reacties op 'Angst voor schade door boomranden winkelcentrum' »

 • Marcel schreef:

  Ik had dezelfde vrees, maar eerst stonden er paaltjes. En die kon je ook raken met je auto. In die zin is er niet veel veranderd.

 • Ben schreef:

  De bomen hadden al een stalen omranding maar daar is een rand bovenop gelast die precies zo hoog is dat er lekker over kunt struikelen en de velgen/banden op stuk kunt rijden. De vraag blijft waar het allemaal voor nodig is, gaan de bomen dood als je met je wiel door het zand rijdt?
  Ook hadden de bomen beter geplaatst kunnen worden op de stoep tussen de auto’s waar niemand last van ze heeft en dat scheelt ook nog eens 26 parkeerplekken. Zinloze actie van ?? en een minachting naar alle klanten van dit winkelcentrum die dan maar moeten uitkijken.

 • Marcel schreef:

  Waarom nu zo’n sterk woord? Minachting? Zo, zo.

 • frans schreef:

  Ik parkeer die enkele keer dat ik met de auto naar het winkelcentrum ga altijd in de parkeergarage. Ik heb daar nog geen bomen gezien en ik struikel ook niet over stoepranden oid. Ik kijk er naar uit dat de bomen rond het winkelcentrum nog groter worden. Dat maakt het allemaal gezelliger. Daarvoor is enige bescherming helaas noodzakelijk, want niet iedereen is in staat om om een boom heen te rijden.

 • Margriet schreef:

  Voor de derde keer in nog geen 7 jaar tijd,worden de boomomrandingen aangepast,deze keer met scherpe (roestige) ijzeren randen (goed voor de banden) en houten paaltjes( levert weer heel wat blikschade op).dit alles om te voorkomen,dat de plantjes aan de voet van de bomen platgereden worden.waarom worden de bomen niet op de( onnodige) stoepen tussen de parkeerplaatsen geplaatst?geeft ongeveer hetzelfde effect,voorkomt ongetwijfeld gevaarlijke valpartijen,banden-en blikschade.bespaart in de toekomst veel geld,verdriet en ergernis en levert ook nog eens 28 parkeerplaatsen op!de bomen die eventueel overblijven kunnen mooi het rietpark opleuken

 • gansje69 schreef:

  helemaal met je eens margriet maar dit is stadshagen, dan moet dat op deze manier!!!!

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!