Verkoop kerstbomen in winkelcentrum Stadshagen

woensdag 7 december 2011

Sinterklaas is nog maar net vertrokken en iedereen in Stadshagen maakt zich op voor de kerstdagen. Tuinen zijn rijkelijk verlicht en de eerste kerstbomen staan al bij de mensen thuis. Toch zullen de meeste mensen aankomend weekend hun huis versieren met een kerstboom. Op het parkeerterrein aan de Belvederelaan bij het winkelcentrum Stadshagen zijn vrijdag 9, zaterdag 10 en zaterdag 17 december 2011 kerstbomen te koop. 

De kerstboomverkoper had opmerkelijk genoeg in maart 2011 de vergunning al ingediend om op het parkeerterrein zijn bomen te mogen verkopen.

Kerstactie
Ook Stadshagennieuws staat in het teken van de kerst. Wilt u deze kerstdagen een bijzonder persoon of gezin verblijden met een kerstpakket? Omdat diegene een bijzonder jaar heeft gehad of veel voor u of anderen heeft betekend? StadshagenNieuws is gestart met een kerstactie waarbij u anderen in Stadshagen iets extra’s kunt geven. Samen met ondernemers hebben wij vijf kerstmanden samengesteld die klaar staan voor vijf intrigerende verhalen die door een speciale kerstcommissie (met onder meer de wijkwethouder) wordt uitgezocht. U kunt iemand opgeven via de speciale website.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!