Stadshagenaars opgepakt na aantreffen kilo’s drugs

woensdag 20 januari 2010

Agenten hebben maandag 11 en dinsdag 12 januari een 41-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van het vervaardigen, bewerken en in bezit hebben van softdrugs in een woning in de wijk Stadshagen. De wijkagent van Stadshagen werd door een tipgever geattendeerd op de woning. Na onderzoek zijn agenten met toestemming van de officier van justitie en de rechter-commissaris de woning binnengetreden. Daar troffen ze 19 kilo weed en 24 kilo aan hasjblokken aan. Daarnaast vonden ze materialen die worden gebruikt voor de vervaardiging van softdrugs.

Op basis van verder onderzoek kwamen de rechercheurs uit bij de twee verdachten. De vrouw meldde zich maandag 11 januari op het politiebureau. Ze zit voorlopig nog vast. De man is dinsdag 12 januari aangehouden en donderdag in afwachting van het onderzoek heengezonden. De recherche van het team Zwolle-Noord is nog bezig met het onderzoek.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!