Kerstverlichting siert Stadshagen (foto’s en kaart)

zondag 11 december 2011 5 reacties

Hoge elektriciteitsrekening of niet, de gezelligheid staat in de voortuin

Dat het een hoge elektriciteitsrekening oplevert zal menigeen een zorg zijn. In veel Stadshagense tuinen prijkt de kerstverlichting soms nog intenser dan de ander. Verlichte herten, kleurige kerstmannen en compleet met licht behangen bomen: het is allemaal in de wijk te vinden. Een paar van deze kerstversieringen namen wij op de foto, maar er zal ongetwijfeld veel meer moois in Stadshagen hangen. Stuur het ons door!

Stuur uw kerstfoto’s
Heeft u ook mooie kerstversiering hangen? Wilt u uw prachtige boom laten zien? Of verdringt het felle kerstlicht van de buurman uw door kaarslicht beschenen woonkamer? Neem een foto en stuur het ons door via info@stadshagennieuws.nl. Wij zullen dit artikel doorlopend updaten zodat alle foto’s een plekje krijgen. Onderaan dit artikel staat een plattegrond met de hotspots waar in Stadshagen de mooiste kerstverlichting is te vinden. Geef ons ook mooie plaatsen door, dan voegen wij dit aan de plattegrond toe zodat liefhebbers in de wijk ook van de versieringen kunnen genieten.

Win een uitgebreid kerstpakket
StadshagenNieuws.nl besteed deze maand ruim aandacht aan de kerstdagen. Zo kunt u een kerstpakket winnen waarmee u een ander kan blij maken. Neem een kijkje op onze speciale kerstpagina, waar wij al enkele prachtige verhalen mochten ontvangen.

 


Route kerstverlichting Stadshagen 2011 weergeven op een grotere kaart

 

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!